Site Overlay

Bemutatkozás

Hello!

Szurma András (grafikus, stylist, mentor, illetve rendező) vagyok, a Stardesign Hungary megálmodója. Szeretnék egy kicsit bemutatkozni. (:

Honnan indultam?

Az első nagyobb fordulópont: Amióta az eszemet tudom, egészen kiskorom óta érdeklődtem a művészetek iránt. Kiskoromban rengeteget festettem, rajzoltam, már gyerekként is voltak kiállításaim. 2016.-ban, volt egy fordulópont az életemben, egy közismert márka felfigyelt az egyik rajzomra, amit szeretett volna megkapni olyan formátumban, amit ruhára tud nyomtatni. Ekkor kezdtem el megismerkedni az Adobe Photoshoppal, Illustratorral illetve az Indesignnal. Eldobtam az ecsetet és teljesen beleszerettem a számítógépes grafikák világába.

Miért lettem stardesigner?

A második nagyobb fordulópont: Két évig grafikai anyagokkal foglalkoztam, amikor elkezdtem úgy érezni, hogy nem elég számomra a kihívás, valami többre, valami nagyobbra vágytam. 2018. augusztusában kerestem meg Majoros Pétert (azaz Majkát). Felajánlottam neki, hogy elkészítem előadói logóját, viszont egy kis ajánlást/médiamegjelenést kértem cserébe. Majka válaszolt nekem, a logó pedig kis idő után el is készült. Teljesen ,,rákaptam” a közszereplőkkel, illetve előadókkal való együttműködésre, a közszereplői létre, sorra kerestem meg a hírességeket, ők pedig sorra válaszoltak, és egyik napról a másikra szinte teljesen átváltottam az előadóművészekkel való együttműködésre.
A második nagyobb fordulópont: Egy közismert kereskedelmi csatorna, egyik fő tehetségkutatójának elkezdtem megkeresgetni még a műsor időtartama alatt a szereplőit. A szereplőknek támogatásképpen médiamegjelenésért cserébe fölajánlottam, szintén azt, amit először is, hogy elkészítem logóikat támogatásképp. A személyes találkozók során tanácsot kértek tőlem az öltözködésükhöz, viselkedésükhöz, és újonnan készülő videoklipjeikhez. Ekkor ismertem föl, hogy nekem ez az utam, és ezekkel a dolgokkal kell foglalkoznom. Rengeteget tanultam, gyakoroltam, majd egy fél év elmúltával, elkezdtek jönni a megkeresések, videoklipek megrendezésére, illetve stílustanácsadásra. Közben elkezdtem fölépíteni közszereplői karrierem, újságok, magazinok kerestek meg. Ekkor találtam ki, hogy stardesigner leszek.

Na de mi is az a stardesigner?

A stardesigner kifejezés Amerikában már egy viszonylag közismert szónak tekinthető. Olyan grafikust jelent, aki főképp a médiában, hírességekkel, illetve közszereplőkkel dolgozik együtt, miközben ő maga is közszereplői tevékenységet folytat.

A Stardesign Hungary célja, illetve működése

A Stardesign Hungary egy design ügynökség. Grafikai anyagok, igényes és precíz tervezésével, weboldal illetve webshop készítéssel, stílustanácsadással (styling szolgáltatással), fotózással, illetve filmrendezéssel foglalkozunk. Több kivitelező céggel is együttműködünk, ezért minden általunk tervezett anyagra, tudunk ajánlani egy precíz és megbízható kivitelezőt. Célunk, hogy a STARDESIGN mindenki számára elérhető legyen! Ez annyit jelent, hogy a legprofibb, legidőtállóbb, legújabb stílusirányzatban készült módon készült, a hétköznapi ember számára is megfizethető szolgáltatásokat nyújtsunk. További információk a SZOLGÁLTATÁSOK fülön tekinthetők meg.

bemutatkozás bemutatkozás bemutatkozás bemutatkozás bemutatkozás

FIGYELEM! Az ezen az oldalon található képek és szövegek felhasználása ENGEDÉLY KÖTELES!

Amennyiben szeretnél elérni minket, a KAPCSOLAT fülre kattintva tudod ezt megtenni. Bármilyen felmerülő kérdés, illetve a képek felhasználásához való engedélykérés esetén, fordulj hozzánk bizalommal! Minden megkeresésre egy napon belül válaszolunk!

Ennek a képnek a tartalma a Stardesign Hungary hivatalos logója.