Gardrób rendezés / tökéletes gardrób kialakítása:

Unod már a régi ruháidat? Az évek során rengeteg ruhát halmoztál föl, de nincs szíved megválni tőlük? Nem tudod mit mivel vegyél fel? A Gardrób rendezés szolgáltatásunkat, pont neked találtuk ki! Személyes stylistunk házhoz megy és éles szemmel átnézi a gardróbodat, szelektál, rendszerez. Segít megválni a már elnyűtt, idejét múlt, megunt darabjaidtól. Összeállítja az alap gardróbod, közben tanácsokat ad mit mivel, mennyire változatosan, milyen alkalomra, milyen kiegészítővel tudsz viselni. Szetteket állít össze amelyeket le is fotóz és listát készít a hiányzó darabokról, hogy megkönnyítse a vásárlást.

Ára: ~25.000Ft (időtartam: kb 1óra) (kérjen emailben pontos árajánlatot!) *A kiszállás, Balatonfüred területén ingyenes.

Personal shopping / vásárlás stylisttal:

Előre egyeztetett időpontban, találkozol személyes stylistunkkal, vagy akár Szurma Andrással személyesen. Egy rövid, kötetlen beszélgetés során felméri mire van igény, majd célirányosan, nekiindultok a boltoknak egy szakértő szemmel kísérve, a vásárlásod során.

Ára: ~40.000Ft (időtartam: kb 2-3óra) (kérjen emailben pontos árajánlatot!)

Alkalmi vásárlás:

Határozott elképzelés alapján személyi stylistunk segít megtalálni számodra a lehető legelőnyösebb, legpraktikusabb és a legtöbbféleképpen kihasználható darabot.

Ára: ~10.000Ft (időtartam: kb 1-2óra) (kérjen emailben pontos árajánlatot!)

Stílus tanácsadás:

Személyes stylistunkkal való kötetlen beszélgetés után, vásárlási kötelezettség nélkül végig járjátok a boltokat. Tét nélküli kísérletezgettek. Megtárgyaljátok az egyéniségedhez, alkatodhoz, színeidhez, életviteledhez leginkább passzoló stílust és jellemzőit.

Ára: ~15.000Ft (időtartam: kb 1-2óra) (kérjen emailben pontos árajánlatot!)

Starstyling:

Stílus tanácsadás és personal shopping Szurma Andrással. Fotózáshoz, videokliphez, előadáshoz, filmhez, stb… professzionális stylist szolgáltatás. Ennél a szolgáltatásnál akár több csomag is választható! Főképp előadóművészeknek, hírességeknek, közszereplőknek ajánljuk! Minden esettben, az igényekhez mért, személyre szabott árajánlatot adunk!

Ára: ? (időtartam: változó) (kérjen emailben pontos árajánlatot!) stylist kedvezmény: ha ezt a kódot megtalálod: STYLIST10%, akkor bármely styling szolgáltatásunkra 10%kedvezményt biztosítunk!

FIGYELEM! Az ezen az oldalon található képek és szövegek felhasználása ENGEDÉLY KÖTELES!

Amennyiben szeretnél elérni minket, a KAPCSOLAT fülre kattintva tudod ezt megtenni. Bármilyen felmerülő kérdés, árajánlat kérés, illetve a képek felhasználásához való engedélykérés esetén, fordulj hozzánk bizalommal! Minden megkeresésre egy napon belül válaszolunk!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]