Szolgáltatásaink

DESIGN

Grafikai anyagok, logók, illusztrációk igényes és precíz tervezése a jelenlegi legmodernebb, legidőtállóbb stílusban! Grafikai referenciáink és a bővebb információk a DESIGN fülre kattintva tekinthetők meg.

ARCULAT

Nyomdai anyagok igényes, és precíz tervezése. Legyen szó szórólapról, prospektusról, katalógusról, könyvborítóról, hirdetésről, termékcsomagolásról, magazinról, tábláról, vagy akár teljes cégarculatról, mi minden fajta nyomdai anyag tervezését vállaljuk! Arculati referenciáink és a bővebb információk a DESIGN fülre kattintva tekinthetők meg.

STYLING

Ide jön majd a szöveg.

WEBOLDAL

Minőségi weblapot / webshopot szeretnél? Vagy csak nem vagy elégedett a mostanival? Együtt megvalósítjuk az elképzeléseidet! Weboldal / webshop referenciáink és a bővebb információk a WEBOLDAL fülre kattintva tekinthetők meg.

FOTÓZÁS

Ide jön majd a szöveg.

VIDEÓ

Ide jön majd a szöveg.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információk

elégedettségi garancia

Megrendeléseink egy részére, a feladattól, illetve az adott megrendelés típusától függően, elégedettségi garanciát vállalunk. Ez annyit jelent, hogy nem fogunk tőled foglalót kérni, csak miután teljesen meg vagy elégedve a választott szolgáltatás / szolgáltatások valamelyikével.

Apróbetűs rész: Az elégedettségi garancia NEM vonatkozik a WEBLAP / WEBSHOP KÉSZÍTÉS, a FOTÓZÁS és a STYLING szolgáltatásra!  NEM garantáljuk, hogy minden megrendelésre elégedettségi garanciát vállalunk, ez nagyban függ a feladat típusától, mennyiségétől és határ idejétől! A feladat, illetve a készülő grafikai anyag jelentős, és többszöri változtatása során, újratervezési díjat számolhatunk föl! Bármilyen kérdés esetén, fordulj hozzánk bizalommal!

kiszállás

Az előzetes árajánlatainkhoz mellékeljük, a kiszállás/alkalom díját is. A kiszállás Balatonfüred területén ingyenes. A szolgáltatások előzetes árajánlatai NEM tartalmazzák az összesített kiszállási díjakat!