Site Overlay

Weboldal / webshop készítés

Weboldal / webshop fejlesztés terén együttműködő partnerünk a: Websafe IT Security Kft.

Amit kínálunk:

 

 

REFERENCIÁINK AZ OLDAL ALJÁN TEKINTHETŐK MEG

 

 

RESPONSIVE WEBOLDAL

Minden megrendelt weblapot reszponzív módon készítünk el. Mi az a reszponzivitás? A reszponzív oldal egy olyan kialakítás, amely rugalmasan alkalmazkodik a különböző böngészők képernyőjének méretéhez annak érdekében, hogy optimális megjelenést biztosítson a felhasználónak, ezért az így készült weblap egyben mobilbarát is lesz és minden eszközön tökéletesen fog megjelenni. profi weboldal készítés

SZERKESZTHETŐSÉG

A weblap mellé, egy könnyen kezelhető WordPress adminisztrációs felületet kapsz. Így nem kell plusz költséget fizetned, hanem te magad tudod szerkeszteni, illetve személyre szabni weboldalad.

KARBANTARTÁS

A weblap folyamatos optimalizálása és biztonsági karbantartása. Miért fontos ez? Ahhoz, hogy WordPress weboldalunk biztonságos maradhasson az esetleges támadások ellen, elengedhetetlen, hogy a weblap rendszeresen karban legyen tartva, valamint, hogy beállítsunk egy olyan védelmi vonalat, mely képes a támadásokat blokkolni, átvizsgálni és ha kell, riasztani.

SEO

Mi is a SEO pontosan? A SEO jelentése a Search Engine Optimization, vagyis keresőoptimalizálás. A célja, hogy minél jobb helyezést érjen el weboldalunk a keresőmotor (Google) találati listáján.

HONLAP FELÚJÍTÁS

Régi az oldalad és elavult? Válalljuk honlapok teljes vagy részleges felújítását is, hogy oldalad mindig naprakész és a kor divatjának megfelelő stílusú legyen, a hatékonyabb ügyfélszerzés, illetve információ közlés érdekében.

KEDVEZŐ ÁR

Profi és egyedi weblap bárki számára elérhető és megfizethető áron. Minden weblapra / webshopra egyedi árajánlatot adunk, maximálisan a megrendelő igényeihez igazítva, a legjobb ár-érték arányú megoldásokat fölhasználva. Árajánlatot a KAPCSOLAT fülön belül található elérhetőségeink valamelyikén tudsz kérni.

WEBLAP KÉSZÍTÉS ÁRA : Minden weblapra / webshopra a megrendelő igényeihez igazított, egyedi és részletes árajánlatot adunk.

Weboldal / webshop / webdesign referenciáink:

FIGYELEM! Az ezen az oldalon található képek és információk felhasználása ENGEDÉLY KÖTELES!

Amennyiben szeretnél elérni minket, a KAPCSOLAT fülre kattintva tudod ezt megtenni. Bármilyen felmerülő kérdés, illetve a képek felhasználásához való engedélykérés esetén, fordulj hozzánk bizalommal! Minden megkeresésre egy napon belül válaszolunk!

Ennek a képnek a tartalma a Stardesign Hungary hivatalos logója.