weboldal/webshop

készítés

amit kínálunk:

Reszponzivitás

Minden megrendelt weblapot reszponzív módon készítünk el. Mi az a reszponzivitás? A reszponzív oldal egy olyan kialakítás, amely rugalmasan alkalmazkodik a különböző böngészők képernyőjének méretéhez annak érdekében, hogy optimális megjelenést biztosítson a felhasználónak, ezért az így készült weblap egyben mobilbarát is lesz és minden eszközön tökéletesen fog megjelenni.

SZERKESZTHETŐSÉG

A weblap mellé, egy könnyen kezelhető WordPress adminisztrációs felületet kapsz. Így nem kell plusz költséget fizetned, hanem te magad tudod szerkeszteni, illetve személyre szabni weboldalad.

Karbantartás

A weblap folyamatos optimalizálása és biztonsági karbantartása. Miért fontos ez? Ahhoz, hogy WordPress weboldalunk biztonságos maradhasson az esetleges támadások ellen, elengedhetetlen, hogy a weblap rendszeresen karban legyen tartva, valamint, hogy beállítsunk egy olyan védelmi vonalat, mely képes a támadásokat blokkolni, átvizsgálni és ha kell, riasztani..

SEO

Mi is a SEO pontosan? A SEO jelentése a Search Engine Optimization, vagyis keresőoptimalizálás. A célja, hogy minél jobb helyezést érjen el weboldalunk a keresőmotor (Google) találati listáján..

Felújítás

Régi az oldalad és elavult? Vállaljuk honlapok teljes vagy részleges felújítását is, hogy oldalad mindig naprakész és a kor divatjának megfelelő stílusú legyen, a hatékonyabb ügyfélszerzés, illetve információ közlés érdekében..

Kedvező ár

Profi és egyedi weblap bárki számára elérhető és megfizethető áron. Minden weblapra / webshopra egyedi árajánlatot adunk, maximálisan a megrendelő igényeihez igazítva, a legjobb ár-érték arányú megoldásokat fölhasználva. Árajánlatot a KAPCSOLAT fülön belül található elérhetőségeink valamelyikén tudsz kérni.

referenciáink